Nieuws

Afgelopen weekend stond de onderlinge wedstrijd in het teken van de toestelfinales. En dat het toestelfinales waren kwamen we achter. De meiden van DET turnden samen maar liefst 34 medailles bij elkaar!! 

Britt (basis D2), Feline, Elle, Mila en Ilse (pre instap D1) turnden in de eerste wedstrijd in baan 1.  
Britt turnde vandaag een super wedstrijd en dit werd beloond met 4 medailles!! Op sprong eindigde op de 3e plaats, op brug haalde ze de 2e plaats en op vloer & balk werd ze 1e!

Ook de 4 pre instappers turnden een goede wedstrijd. Ze begonnen op sprong, waar Feline de 3e plaats behaalde! Elle turnde een hele mooie vloer oefening maar eindigde nét naast het podium, op de 4e plaats! Brug ging erg goed bij Ilse, ze haalde hier de 3e plaats! Op het toestel balk haalde Feline een 2e plaats, en Mila en Ilse samen de 3e plaats.

In baan 2 turnden Jikke (jeugd1 D1), Isabelle (jeugd 1 D2) en Jasmine (jeugd2 - G). Jikke draaide een prima wedstrijd en mocht zelfs 4 zilveren medailles mee naar huis nemen.
Isabelle liet zien waar ze zo hard voor traint. Ze werd 2e op sprong en met haar goede balk oefening werd ze ook 2e!
Jasmine turnde vandaag voor het eerst de arabier flikflak alleen, dit werd beloond met een 3e plaats op vloer!In de tweede wedstrijd was het de beurt aan Anna (junior D). Ze begon goed op sprong en werd hier 2e. Haar brug oefening met de zolendraai werd ook beloond met een 2e plaats. Op de toestellen balk & vloer liet ze mooie oefeningen zien en werd met 2x goud beloond!


In de derde wedstrijd turnden Indy en Tess (pupil 2 D1). Beide meiden turnden een prima wedstrijd. Tess turnde op brug, haar favoriete toestel, een goede oefening en mocht hiervoor het zilver mee naar huis nemen.
In de andere baan turnden Thirsa en Eline (pupil 2 N3).  Eline mocht vandaag 4x het goud mee naar huis nemen, en Thirsa behaalde 4x de 2e plaats!

De senioren (sup. C) Kiara, Dagmar en Merit startten de laatste wedstrijd ronde op vloer. Kiara werd hier 1e en Merit 2e.  Merit werd ook 2e op balk! Kiara mocht voor sprong het brons mee naar huis nemen en op de brug werd ze 2e!

Onze turnsters hebben afgelopen seizoen veel bereikt. Met of zonder medaille, jullie hebben zoveel vooruitgang geboekt en wij zijn trots op jullie allemaal!!!  Op naar de clubkampioenschappen, zondag 21 mei!!